Alapvető szerkezeti elemek és a födém zsaluzás

2 min read

Egy modern ingatlan építéséhez ma már teljesen más módon kezdenek neki, mint tették azt sok évtizeddel ezelőtt. A precíz tervezés, területfelmérés az alap, majd ezt követi a megfelelő segédeszközök beszerzése, amikkel a kivitelezés kezdetét veheti.

A födém zsaluzás mondhatni egy sokadik lépés, ami előtt az alapnak, falaknak kell elkészülniük, de ahogy haladunk előre úgy eljön ez a kulcsfontosságú pillanat is. A vasbeton tartórendszerek kiképzése a kellő tapasztalat birtokában viszonylag egyszerűnek mondható. A kezdetben folyékony építőanyag egyben tartásáról muszáj gondoskodni egészen addig, amíg az meg nem köt. A födém zsaluzás pontosan ezzel a céllal születik meg. Természetesen nem mindegy, hogy milyen vastagságú felületről van szó, mert ennek függvényében másféle támasztékokat kell alkalmazni.


Hatékony födém zsaluzás univerzális rendszerekkel


A PERI DUO univerzális rendszere a födém zsaluzás mellett alkalmas alaptestek, falak, pillérek, gerendák készítésére egyaránt. Az innovatív technológiával készült szerkezeti elemek különösebb szerszámigény nélkül, könnyen összeilleszthetők. Amire viszont megéri figyelni az a friss betonnyomás értékének betartása. Az alacsony súlynak hála kézzel is mozgathatók az elemek. A födém zsaluzás tehát könnyen kiegészülhet további munkálatokkal, így ezért is megéri a DUO mellett voksolni. Az esetlegesen sérült zsaluhelyek gyorsan cserélhetők néhány csavar segítségével. Még külön szaktusára sincs ehhez szükség. A technopolimerből készült egységek födémeknél 30 cm-es lemezvastagságig vethetők be ideálisan.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours